Víkend s dopravou ZDARMA pro objednávky nad 700 Kč na všechna výdejní místa

Tipy na vánoční dárky pro muže

Hledáte tip na originální dárky pro muže, které skutečně udělají radost? Pak jste na správné adrese! Inspirujte se v našem článku a obdarujte svého partnera, manžela, tatínka, dědečka, bratra, kamaráda nebo kolegu v práci. 

Kovová žiletka pro hladkou tvář i i udržovaný plnovous

Uznejte, že holení kovovou žiletkou má zkrátka něco do sebe. Šarm, eleganci a určité kouzlo “Jamese Bonda”. Navíc jsou kovové žiletky oproti těm nekvalitním, drahým a neekologickým plastovým krásně udržitelné.

Výhody kovové žiletky

Kovová žiletka zajistí příjemné, hladké a bezpečné oholení, a to bez pořezání, podráždění kůže a nepříjemného svědění. Její použití je jednoduché a péče o ni minimální. Snadno ji rozložíte odšroubováním rukojeti, mezi dvě horní části vložíte břitvu a je to. 

Jak na bezpečné holení s kovovou žiletkou

Často se setkáváme s dotazem: “Je holení s kovovou žiletkou opravdu bezpečné?” Ano, je. ???? Nemusíte mít strach z nechtěného pořezání. Naopak k němu s kovovou žiletkou dochází méně než u té plastové. Jak to? V angličtině se jí říká “bezpečnostní žiletka” - její tělo je totiž navrženo tak, aby holení pod úhlem 45 stupňů bylo přirozené a automatické. Břit je navíc chráněný tělem žiletky, takže pořezání se o něj je opravdu velmi těžké. 

darkova-sada-pro-muze

Na našem e-shopu pro vás máme Pánskou kovovou žiletku s břity i skvělý Dárkový set do koupelny SILVER WHITE, který udělá radost všem příznivcům ekologie. 

V dárkovém setu najdete:

 

Dárkový balíček pro muže s vůní přírody

S naší dárkovou sadou přírodních mýdel se trefíte do vkusu každého muže. Jejich příjemné a nevtíravé citrusové tóny osvěží mysl, zregeneruje tělo a pokožce poskytne jedinečnou a citlivou péči. 

Obsah balíčku je pečlivě uložený v dárkové kraftové krabičce vystlané dřevitou vlnou a převázané jutovým provázkem. Součástí je i kartička, na kterou můžete napsat vlastnoruční vzkaz. 

darkova-sada-pro-muzr

Mýdla z naší dárkové sady jsou bez toxických chemikálií, sulfátů, ropných derivátů, živočišných tuků, parabenů, konzervačních látek, syntetických barviv i parfemace. Díky tomu o pokožku pečují pouze díky obsaženým vysoce kvalitním přírodním látkám, které jsou šetrné nejen k tělu, ale také k životnímu prostředí.

V dárkovém balíčku pro muže najdete:

Dárky pro sportovce, turisty, cestovatele i pracanty

Dárky pro muže, kterého chcete obdarovat, můžete vybrat i podle jeho koníčku. Spojovat je opět bude - udržitelnost. Co přesně máme na mysli?

Bambusová termolahev se svačinovým boxem

Jedná se o skvělou dvojku, které nesmí chybět na žádné cestě, výletu, stejně jako v práci. Bambusová termolahev (450 ml) se postará o čaj, kávu nebo kakao, a svačinový box (1 200 ml) zase o svačinu nebo oběd. 

bambusova-termolahev-svacinovy-box

  • Bambusová termolahev [ZI:ZA] je stylová, praktická, designová a udrží teplotu teplého i studeného nápoje po celý den. Pod bambusovým tělem se skrývá dvojitá vrstva nerezové oceli, která je tajemstvím k této celodenní izolaci. Uvnitř pak najdete dvojité sítko z nerezové oceli, díky kterému si do lahve snadno připravíte čaj nebo jiný nápoj. 
  • Nerezový box s těsněním [pa:pey] je skvělý na cesty, do práce, i do školy. Je vybavený silikonovým těsněním a vyjímatelnou posuvnou přepážkou, díky které si ho můžete přizpůsobit přesně podle vašich představ a potřeb.

Termohrnek Circular Cup

Na kávu čaj i jakýkoliv jiný teplý či studený nápoj. Recyklovaný a recyklovatelný hrnek o objemu 340 ml zkrátka sedne každému nápoji. Circular Cup neteče, nepálí a udrží nápoj ještě déle teplý nebo studený (kávu například více než hodinu, čaj ještě déle).

Hrnek je vyrobený v Anglii z jednorázových papírových kelímků, je 100% těsnící a nahradí stovky jednorázových produktů. Navíc neobsahuje ftaláty a je také BPA free.

termohrnek-circular-cup

Nerezová termolahev

Nerezová termolahev [ZI:ZA] s minimalistickým designem je skvělá do posilovny, školy, do práce i na výlety. Díky své dvojité nerezové stěně udrží nápoj při požadované teplotě celý den a na výběr máte hned ze tří objemů - 500 ml, 750 ml a 1 000 ml. Svému majiteli bude navíc spolehlivou parťačkou po cel roky!

nerezova-termolahve

Vánoční dárkový poukaz pro muže

Nevíte, co by přesně obdarovávanému muži udělalo radost? Věnujte mu náš vánoční dárkový poukaz a nechte ho, ať si vybere sám! Jedná se navíc o skvělý dárek na poslední chvíli, protože vám do e-mailové schránky přistane doslova za chvíli.

Dárkové poukazy máme v hodnotě 500 Kč, 750 Kč, 1 000 Kč nebo 1 500 Kč a opatřit je můžete i vlastním věnováním.